Tandblekning hemma

Är du lite avundsjuk på alla vackra artister och tv-personligheter som har så vita och fina tänder? Hur kommer det sig att livet inte sätter sina spår hos dem, de måste väl också äta och dricka? För det är ju ofta sånt vi stoppar i oss som ger missfärgningarna på tänderna även om det också finns andra faktorer som spelar in. Kändisarna har nog också unnat sig både kaffe, te och rödvin, som ju är sånt som kan ge kraftiga missfärgningar. Hemligheten bakom alla vackra vita tänder är nog inte ett extremt återhållsamt leverne, utan en betydligt enklare lösning, nämligen tandblekning. För det går ju att få gula eller mörka tänder vita genom att behandla dem med blekmedel. Det finns de som är lite rädda för tandblekning eftersom man tidigare använde så starka medel för denna blekning att det kunde bli skador på emaljen om något gick fel. Idag har dessa starka medel i stort sett försvunnit och dagens tandblekningsprodukter är mycket säkrare. Så säkra att man faktiskt numera kan köpa produkter och göra en tandblekning hemma själv.

Köp tandblekning online

Du kan alltså få dina tänder blekta utan att riskera andra skador, och utan att behöva gå till en klinik och betala dyra pengar för att få vitare tänder. Det betyder att det inte längre är bara artister och rika människor som kan ståta med ett bländande leende. Vita tänder är inte längre en klassfråga, utan något som de flesta kan unna sig genom möjligheten att bleka tänderna på egen hand. Att bleka tänderna hemma är inte särskilt svårt, och du kan hitta tandblekningsprodukter till riktigt humana priser.

Det enklaste sättet att bleka tänderna är att köpa ett färdigt tandblekningskit som är avsett för hemmabruk. Dessa kit innehåller i de flesta fall en, eller två, tandskenor samt ett blekmedel som ska göra tänderna vita och fina. I förpackningen hittar du också en utförlig bruksanvisning som ger dig all information du behöver om hur du ska göra, steg för steg. Det är oftast inte svårare än att fylla blekmedel i senan och sedan sätta in den i munnen. Det vanligaste är att man sätter in skenan när man går och lägger sig på kvällen, så att medlet kan verka under natten. Då är behandlingen klar när du vaknar på morgonen. Ibland är det inte tillräckligt med en enda behandling för att få ett riktigt vitt resultat, men då är det bara att upprepa behandlingen tills du är nöjd med resultatet. De färdiga kiten brukar innehålla blekmedel för ett antal behandlingstillfällen.

Bra priser online

Tandblekning kan du enklast köpa du här, på nätet. Här hittar du också det största sortimentet, och kan välja den produkt som passar dig bäst. I och med att du hittar hela det stora sortimentet på ett ställe är det också enkelt att jämföra produkter och priser. Det ger dig möjlighet att få en tandblekning till ett riktigt bra pris. Det finns också andra produkter för tandblekning än de kompletta kiten. Du kan, till exempel, köpa en tandblekningspenna om du vill behandla enstaka tänder.