Att klä ut sig till kanin på maskerad

Kaniner är söta och älskade djur och gör en utmärkt karaktär för en maskeradfest. Om du funderar på att klä ut dig till en kanin på nästa party, så kommer här är en förenklad guide för att hjälpa dig att förvandlas.

Steg 1: Grund outfit

Börja med att leta efter en vit, grå, brun eller rosa dräkt beroende på vilken kanintyp du vill vara. Ett mjukt och fluffigt material kan förhöja utseendet. Du kan även använda en matchande topp och shorts eller leggings. Glöm inte kaninens svans – en liten boll av vit eller rosa fluff som kan säkras på baksidan av din outfit.

Steg 2: Kaninöron

Ett par kaninöron är avgörande för varje söt kanindräkt. Du kan antingen köpa en färdig kaninörongen eller gör dina egna med hjälp av en diadem, något styvt tyg och lite lim. Se till att hålla öronen långa och slanka med en snedstreck av rosa på insidan för att likna de riktiga kaninörons utseende.

Steg 3: Smink

Kaninsmink kan vara roligt att experimentera med. Du kan dra en svart eller rosa näsa i form av ett upp och nervänt triangel. Använd eyeliner eller ansiktsmålning för att dra morrhår. Var inte rädd för att använda rosa rouge på kinderna för att ge ett djuriskt utseende.

Steg 4: Accessoarer

Om du vill fördjupa din karaktär ytterligare, kan du överväga att lägga till en rosett runt halsen eller kanske bära en morot som ett rekvisita. Du kan också överväga att bära kanintofflor eller vita eller rosa handskar för att härma kaninhänder.

Det handlar inte bara om att se ut som en kanin, men också att agera som en. Bete dig sött och nyfiket, studsa runt och viska med nasal röst, och du kommer att fånga festens uppmärksamhet som den mest övertygande kaninen på maskeraden.

Att klä ut sig till djur på en maskeradfest är alltid populärt och ger mycket roliga och kreativa möjligheter. Här är en lista över några roliga djurdräkter du kan överväga för din nästa maskeradfest.

Flamingo

En flamingodräkt i ljus eller chockrosa färg kan skapa en rolig och iögonfallande look. Du kan båda ha en heltyckad dräkt eller bara ha på en rosa klänning kombinerat med flamingohatt och den typiska enbenspose.

Dinosaurie

Dinosauriedräkt är ett försiktigt val. En T-Rex dräkt eller Triceratops kan vara extra roligt och verkligen sticka ut i folkmassan, speciellt om du väljer en uppblåsbar version.

Elefant

En elefantdräkt kan vara rejält rolig. Ett par stora öron och en lång snabel kan lätt tillverkas, och detta i kombination med en grå klänning eller dräkt för att fullfölja looken.

Enhörning

Enhörningsdräkter är både snygga och roliga. De brukar vara färgglada, glittrande och komma komplett med det ikoniska spirande hornet samt lockigt hår.

Geting

Ett annorlunda men roligt alternativ är att klä ut sig till en geting. En svart och gul randig dräkt kombinerat med vingar och antenner kan ge dig en minnesvärd utklädnad.

Att klä ut sig till ett djur öppnar upp för många kreativa och roliga dräktval. Val av djur kan spegla din personlighet, humör eller bara vara ett roligt alternativ som kommer skapa skratt och minnen på festen.